Bewaarhetdigitaal.nl omtrent beeldkwaliteit geadviseerd door AvroTros.

DOKKUM/HILVERSUM – Afgelopen jaar hebben we hier een digitaliseringsklus mogen ontvangen en klaren voor een regisseur van AvroTros. We waren zeer erkentelijk en hebben ons uiterste best gedaan maar, er zijn altijd bazen boven bazen. Deze klant vond dat de beeldkwaliteit beter kon. En zij kan het weten als medewerkster van deze gevestigde radio- en televisieomroep.

We hebben leergeld betaald en hebben inderdaad vanaf deze maand december onze kwaliteit van het gedigitaliseerde beeldmateriaal kunnen upgraden. Vandaar dat we ook vinden dat we onze klanten van de afgelopen tijd tegemoet moeten treden om ervoor te zorgen dat ze tevreden blijven over het werk van Bewaarhetdigitaal.nl.

Voor het afgelopen jaar tot aan 1 december geven wij de klanten, die in die periode bij ons hun films hebben laten digitaliseren, de gelegenheid het opnieuw door ons te laten doen voor de helft van de prijs. Ik kan u op de geleverde en door u betaalde gedigitalisseerde resultaten geen korting meer geven want, ik pas altijd al een korting toe bij meer dan vijf banden. Mocht u voor minder dan vijf banden bij mij zijn geweest dan, kan ik het waarschijnlijk vrij snel kosteloos nog eens overdoen.

Het betreft alleen fims van het type:

Hi8, MiniDV, VHS en VHS-C,

Andere typen films worden op een andere wijze verwerkt en dia’s komen hier ook niet voor in aanmerking. Deze terugroepactie geld tot 1 april 2023. Dus als u denkt dat uw films beter uit de verf kunnen komen dan, kan ik u nu nóg beter helpen dan voorheen.

Wij zijn de medewerkster van AvroTros (en haar man) zeer erkentelijk voor deze leerschool.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2023,

Harmen Poortman