Disclaimer

Wij zijn zeer vereerd uw materiaal te mogen digitaliseren. We begrijpen dat u uw privéleven aan ons toe vertrouwd. We zullen dan ook uiterst zorgvuldig te werk gaan en uw privacy respecteren. Dat houdt in dat wij uw materiaal nooit delen met derden of met sociale media zoals Facebook, twitter,  Whatsapp e.d. We bewaren uw digitale resultaten uiterlijk drie maanden voor eventuele garantie doeleinden. Daarna kunt u er op vertrouwen dat wij van uw beelden niks meer hebben.

Het kan zijn dat materiaal van u zo teer en kwetsbaar is dat het breekt of stuk gaat. Hier zijn wij dan niet voor aansprakelijk. Wel kunt u er op vertrouwen dat we naar de beste oplossing op zoek gaan.

Toch kan het zijn dat u en wij het over zaken niet eens zijn. Neem dan in eerste instantie contact met ons op. In een goed gesprek kunnen we dan kijken hoe we de kwestie op kunnen lossen. Mocht het geschil blijven bestaan dan is er altijd het Burgelijk Wetboek van Nederland dat uitkomst kan bieden.

Voor alsnog ga ik uit van wederzijds respect en vertrouwen. Het moet raar lopen dat we uw mooie herinneringen niet fatsoenlijk voor de eeuwigheid kunnen opslaan.

Harmen Poortman

Eigenaar ‘Bewaar het digitaal’