Let op. Privacywaarborging en opschonen archief

Update: Avast uiteindelijk vervangen door Windows Defender in overleg met ict-partner GSM Herstel Friesland in Dokkum.

Dokkum – Om uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen en uw vertrouwen in bewaarhetdigitaal.nl te behouden heb ik wederom alle harde schijven gecheckt op film en dia/fotomateriaal van alle klanten die bij mij op de harde schijven bekend zijn. Dat houdt in dat als u klant bent geweest bij bewaarhetdigitaal.nl dat u hier een mapje heeft op de externe harde schijf. Wanneer u langer dan drie maanden geleden hier klant bent geweest of u heeft van mij bericht gehad dat uw materiaal is verwijderd dan, kunt u daar ook vanuit gaan.

Mocht u binnen de afgelopen drie maanden klant zijn geweest dan krijgt u binnen nu en eind oktober 2022 bericht van mij of u tevreden bent en of ik uw materiaal kan verwijderen.

Enkele klanten zitten wat langer in mijn archief met een speciale reden. Daarover krijgen deze klanten persoonlijk bericht. Update: Inmiddels heeft iedereen die in deze categorie was geplaatst bericht gehad. check uw Messender en Whatsapp.

U mag erop vertrouwen dat ik vanuit mijn ervaringen binnen de media mijn uiterste best doe om hier de zaken zo dicht mogelijk te houden. Daarom heb ik enkele jaren geleden een beveiligingsabonnement bij Avast.com afgesloten. Dit wordt regelmatig geupdated.

Ik probeer de werkzaamheden tot in de puntjes te professionaliseren. Echter is dit specialistische werk ontstaan vanuit vrijwilligerswerk en pure hobby. Er valt vaak nog veel te leren. Hiervoor vraag ik uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Harmen Poortman

Update: Inmiddels heb ik GSMHerstel Friesland in Dokkum gevraagd om de beste en meest betaalbare bescherming voor uw gegevens op mijn pc. Uw gegevens worden hier beschermd door ‘Windows Defender’.