Even de boel chanteren: Wel naar de Mac maar, dan mag ik foto’s make. DEAL!!

DOKKUM – In goed overleg en met alle liefde hew ik fandaag en morgen beide kienders. Ik seg altyd: ,,In m’n hart heb ik twée kinderen.” De verzorgende ouders/opvoeders hewwe ’n uitje. Helemaal prima. Ik vién dit genieten met de zachte gee. Mar we binne nog gien half vier dus, mut ik nog afwachte hoe dit afloopt. Misskien bin ik morgen òk wel bliid wenneer ’t erop zit. Mar tot nou toe is ’t chille.

Kiek even met naar de folgende foto’s. Om die te maken hew ik wel even de boel chantere mutten. Beide kids wuuden mar al te graag naar de Mac. ,,Dat kin wel.” zei ik: ,,Mar dan mag ik de hele dag foto’s make. D’r ging ien onder voorwaarde met akkoord: ,,Als je mij maar blurred.”, aldus mister X. We hadden wat mij betreft ’n deal.