All41 werk en dagbesteding. Skitterende krúdenkweekbak en meer fan harde werkers.

Ik had al wat potten en bloembakken met krúden mar, ik wuu útbreide. ‘N groate tafel of su. Mar toen kwam ALL41 werk en dagbesteding veurbij met wel iets heul leuks. Disse krúdenkweekbak is vervaardigd deur deelnemers an dit prachtige initiatief.

Omdat de reguliere zorg en begeleiding vaak te omslachtig en te bureaucratisch is, hewwe ’n paar vakkundige minsken zelf de hânnen út de mouwen stoken en All41 opzet. Met de verkoop fan leuke en handige atributen verzamele disse harde werkers geld wat ze weer brúke om deur te investeren. Mar ók om ’s even wat leuks te doen.

Dit verdiend wel even aandacht, vien ik. Moai om te sien dat ‘r ménsen binne die ’t búten de kaders durve te denken en self over gaan tot actie. Búten de lijntsjes kleure binne we niet went mar, ’t brengt je veerder.

Ik bin seer innomm’n met disse skitterende krúdenkweekbak. Ontzettend bedankt.